Wydział Inżynierii Mechanicznej i Energetyki
Adres | ul. Racławicka 15-17, 75-620 Koszalin |
---|---|
Numer telefonu | 943478474, 943478231, 943478229, 943478440, kr-wimie@tu.koszalin.pl |
Strona w USOSweb | przejdź do USOSweb |
Portal WWW | https://tu.koszalin.pl/wimie |
I stopnia
stacjonarne
- Bioanalityka Chemiczna (inżynierskie, stacjonarne, I stopień)
- Energetyka (inżynierskie, stacjonarne, I stopień)
- Inżynieria biomedyczna (inżynierskie, stacjonarne, I stopień)
- Jakość i bezpieczeństwo żywności (inżynierskie, stacjonarne, I stopień)
- Mechanika i Budowa Maszyn (inżynierskie, stacjonarne, I stopień)
- Mechatronika (inżynierskie, stacjonarne, I stopień)
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka (inżynierskie, stacjonarne, I stopień)
- Transport (inżynierskie, stacjonarne, I stopień)
- Zarządzanie i Inżynieria Produkcji (inżynierskie, stacjonarne, I stopień)
niestacjonarne
- Energetyka (inżynierskie, niestacjonarne, I stopień)
- Jakość i bezpieczeństwo żywności (inżynierskie, niestacjonarne, I stopień)
- Mechanika i Budowa Maszyn (inżynierskie, niestacjonarne, I stopień)
- Mechatronika (inżynierskie, niestacjonarne, I stopień)
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka (inżynierskie, niestacjonarne, I stopień)
- Transport (inżynierskie, niestacjonarne, I stopień)
- Zarządzanie i Inżynieria Produkcji (inżynierskie, niestacjonarne, I stopień)
II stopnia
stacjonarne
- Elektroenergetyka (magisterskie, stacjonarne, II stopień)
- Energetyka (magisterskie, stacjonarne, II stopień)
- Mechanika i Budowa Maszyn (magisterskie, stacjonarne, II stopień)
- Mechatronika (magisterskie, stacjonarne, II stopień)
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka (magisterskie, stacjonarne, II stopień)
- Zarządzanie i Inżynieria Produkcji (magisterskie, stacjonarne, II stopień)
niestacjonarne
- Elektroenergetyka (magisterskie, niestacjonarne, II stopień)
- Energetyka (magisterskie, niestacjonarne, II stopień)
- Mechanika i Budowa Maszyn (magisterskie, niestacjonarne, II stopień)
- Mechatronika (magisterskie, niestacjonarne, II stopień)
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka (magisterskie, niestacjonarne, II stopień)
- Zarządzanie i Inżynieria Produkcji (magisterskie, niestacjonarne, II stopień)